Hoe gebruiken anderen Open Badges?

Studenten

mboRijnland

Schakeljaar VSO – MBO Scholieren afkomstig uit het voortgezet speciaal onderwijs maken met het schakeljaar een vloeiende overstap van het vso naar het mbo. Het gaat om scholieren met een

Lees verder »
Jongeren

SoftSkills4EU

SoftSkills4EU, een project rondom softskills Wat zijn Softskills nou ook alweer? Een paar voorbeelden maken het misschien het snelst duidelijk: communicatieve vaardigheden, werken in een team, creativiteit, time management enzovoorts.

Lees verder »
Jongeren

Albeda Next

In de periode maart 2019 – maart 2020 heeft Albeda deelgenomen aan de landelijke pilot edubadges van SURF om te experimenteren met het toekennen van open badges. Edubadges is term

Lees verder »
Langdurig werklozen

SHARE the badge

Stichting Bloom houdt zich al een aantal jaar bezig met de vraag; Hoe kun je alle opgedane vaardigheden her- en erkennen, ook als er geen diploma of certificaat tegenover staat?

Lees verder »

Anderen inspireren met uw project?

Bent u geïnspireerd door Open Badges en wilt u het potentieel met anderen delen? Werkt u met Open Badges of een andere vorm van Open Recognition? Deel uw ervaring!
Met het invullen van dit formulier geeft u toestemming voor het delen van de verstrekte informatie op de website www.openbadges.nl. Meer weten? Lees dan onze privacy pagina.